با طب سنتی از بوی بد دهان خلاص شوید

درمان بوی بد دهان در طب سنتی

بوی بد دهان دلایل متفاوتی دارد؛ بنابراین در وهله اول باید علت را بررسی کرده و سپس درصدد درمان آن برآیید.

با طب سنتی از بوی بد دهان خلاص شوید
به گزارش سایت خبرگزاری فارس، همه ما می‌دانیم که مراقبت از دهان و دندان جزء بهداشت فردی محسوب می‌شود اما گاهی پیش می‌آید که با وجود مراقبت‌ها باز هم دچار بوی بد دهان می‌شوید.

این موضوع حضور شما را در جامعه، محل کار، دانشگاه و حتی در میان دوستانتان با مشکلاتی روبه‌رو می‌کند. پس اگر از جمله کسانی هستید که بوی بد دهان آزارشان می‌دهد،حتما به فکر درمان باشید.

مجله زندگی ایده‌آل نوشت: «علیرضا عباسیان» متخصص طب سنتی می‌گوید بوی بد دهان دلایل متفاوتی دارد. بنابراین در وهله اول باید علت را بررسی کرده و سپس درصدد درمان برآیید. گاهی حتماً باید از یک دندانپزشک کمک بگیرید، چراکه از بین بردن بوی بد دهان با غذاها و قرص‌های معطر، درمانی موقتی است.

سکنجبین عسلی بخورید

زمانی که بوی بد دهان با غذا خوردن از بین نمی‌رود، غذا سر دلتان می‌ماند و نمی‌توانید آن را خوب هضم کنید. به عنوان نکته اول باید بدانید خواب روز برای شما بسیار بد است و بوی بد دهان‌تان را تشدید می‌کند.

بهترین درمان برای این افراد خوردن شربت سکنجبین عسلی است. یعنی سکنجبین را که اصولا با سرکه و شکر درست می‌کنید، این بار با سرکه و عسل آماده و میل کنید.

استفاده از خوشبوکننده‌ها راه‌حل درمانی نیست

فردی که حرارت معده‌اش بالاست، هر خوراکی مثل هل، دارچین، بهارنارنج، گلاب و هر چیزی را که عطر ایجاد می‌کند بخورد سرپوشی می‌شود بر بوی بد دهانش.

در واقع مصرف هر خوراکی معطری به صورت موقت مفید خواهد بود اما به یاد داشته باشید که خوردن این مواد معطر درمان محسوب نمی‌شود.

می‌توانید از قرص‌ها، آدامس و ترکیباتی که اسانس لیمو، نعنا، دارچین و اسطوخودوس دارند هم به عنوان خوشبو کننده دهان استفاده کنید.

خلال کردن دندان‌ها را فراموش نکنید چون گاهی لثه فرد عفونی نیست و دندان‌هایش هم خراب و پوسیده نیستند اما مواد غذایی لای دندان باقی می‌ماند و دهانش بوی بدی می‌گیرد.

از ترکیب کف دریا و نمک دریایی کمک بگیرید

نوعی از بوی بد دهان هم به دلیل خراب شدن دندان‌ها ایجاد می‌شود. این افراد باید به دندانپزشک مراجعه کنند تا مشکل دندان‌هایشان را رفع کنند اما راهنمای طب سنتی به این افراد این است که ترکیب کف دریا، نمک دریایی و خاکستر صدف را (اگر پیدا کردند) با هم مخلوط و روی دندان‌ها بگذارند.

اگر هم خاکستر صدف پیدا نکردند، ترکیب نمک دریایی و کف دریا کفایت می‌کند. این کار کمک می‌کند مشکلات دندان‌ها کمتر و بوی بد دهان هم کاهش پیدا کند.

سرکه غرغره کنید

نوع دیگری از بوی بد دهان هم مربوط به لثه‌هاست؛ لثه‌هایی که شل و محل تجمع مواد عفونی می‌شوند. این افراد وقتی مسواک می‌زنند،سریع دندان‌های‌شان شروع به خونریزی می‌کند.

درمان مناسب برای این افراد حجامت یا فصد است که خونگیری از یکسری رگ‌های خاص انجام می‌شود. به غیر از این قرقره کردن سرکه از هر نوعی برای این افراد مفید است. اگر بوی بد دهان زیاد است،می‌توانید از ترکیب گیاه مورد و سرکه برای قرقره کردن استفاده کنید. اگر پودر مورد اذیت‌تان می‌کند، این گیاه را در سرکه بجوشانید، صاف کرده و از آن برای قرقره کردن استفاده کنید.

برگه زردآلو را امتحان کنید

بوی بد دهان دلایل متفاوتی دارد. در طب سنتی هم در رابطه با آن علت‌های مختلفی بیان شده است.

برخی از افراد به دلیل مشکلات معده، دهانشان در اکثر مواقع بد بو است که حرارت معده‌شان یا زیاد است یا کم. در مواردی هم مواد زائدی که در معده باقی می‌ماند،باعث ایجاد بویی ناخوشایند در دهان می‌شود. در حالتی که حرارت معده زیاد است، بوی بد دهان با خوردن غذا بهتر می‌شود.

برای درمان هم خوردن خیسانده زردآلو یا آرد جو توصیه می‌شود. به همین منظور باید آرد جو را با کمی شکر بخورید یا آن را تفت دهید. اگر هم می‌خواهید با زردآلو بوی بد دهان‌تان را کاهش دهید، ۷،۸ عدد زردآلو را در آب خیس و صبح آب و خود آن را میل کنید.

در مواقعی هم که زردآلو در دسترس نیست، برگه خشک زردآلو را داخل آب بریزید و آن را مصرف کنید. اگر فردی دندان‌های پوسیده، تیره یا کرم خورده دارد یا از شفافیت دندان‌هایش کم شده، برای درمان بوی بد دهانش رعایت همین موارد توصیه می‌شود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
پک های درمانی
فروشگاه